Underlätta vardagen med hjälp av städföretag i Nacka

Hej på er alla fina följare

Jag har just haft kontakt med ett städföretag i Nacka som ska få hjälpa oss med våran veckostädning. Vi har pratat om det här hemma och funderat fram och tillbaka men tillslut bestämt oss för att testa det ett tag. Det var egentligen min sambos mamma som tipsade oss om ett städföretag som hon haft hjälp av. Hon vet ju hur mycket vi har att göra hela tiden och försöker få vardagen att få ihop med barn, aktiviteter, djur och jobb. Mitt i allt vill man gärna få lite tid över till varandra.

Så vi satte oss ner och såg över vad vi kan göra för att förbättra situationen och då var det bland annat att göra en veckoplanering för allt från handling, tvättning och i den här veckoplaneringen har vi nu planerat in både familjemys med hela familjen, tid för oss båda att göra något på egen hand och en kväll i veckan där vi ska göra något särskilt för oss själva. Kanske ha en filmkväll när barnen somnat, eller att den ena fixar någon överraskning till den andra. När jag pratade med min svärmor så tipsade hon om att vi också borde ta hjälp av ett städföretag för då kan ju de städa när vi är på jobbet och barnen är i skolan. Det gör att det underlättar ytterligare och just nu i vårt liv så får vi nog göra det vi kan för att underlätta för oss.

?Det är ju både för vår hälsas skull och för vårt förhållandes skull men också för relationerna till barnen, man vill inte bara stressa förbi den här tiden. De kommer ju aldrig att bli barn igen, helt plötsligt vaknar man upp och så är de stora och ska flytta hemifrån. Kan då hjälp från ett städföretag göra att vi får mer kvalitetstid över så är det väldigt värdefullt och därför ska vi testa det ett tag. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag!

Du gillar kanske också...