Jag är riktigt nöjd med hemstädningen

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att du vill läsa min blogg. Idag ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma. Jag fick diskbråck för ett tag sedan. Det blev sjukskrivning och det här med städ var inte att tänka på. Riktigt deprimerande måste jag säga att bli sittande inne i lägenheten här i Åtvidaberg med svåra ryggsmärtor som strålade ut i benen. Det är tur att sociala medier, dator och Tv finns, annars hade det blivit fasligt långtråkigt. Joanna Hemstäd är den städfirma som kom hem och gjorde det så fint hos mig, det var riktigt bra under den här perioden. 

  

Jag ville så klart slippa att bli lurad av någon oseriös och slarvig städfirma. Hur skulle jag då veta vilken firma som var bra, enbart genom att kika på hemsidorna. Referenser bästa läsare, är A och O. Tack vare att jag tillhör en bostadsrättsförening i Åtvidaberg började jag med att kontakta ordföranden i föreningen och fråga honom om råd. Jodå, föreningen hade en och annan boende, både äldre personer och stressade småbarnsföräldrar, som anlitat just Joanna Hemstäd, och de var alla väldigt nöjda med väl utförd städning. Några av mina grannar är till och med så nöjda att de låter Joanna Hemstäd komma hem till sig regelbundet och städa. Det är alltifrån fönsterputs till storstädning. Det var så jag bestämde mig, och därför vill jag rekommendera er läsare, som bor i Åtvidaberg med omnejd, och som behöver hjälp med städ, att höra av er dit. 

  

Hur gick det då med diskbråcket, undrar ni kanske? Det tog ett par månader och 5 kilo extra på vågen innan jag blev bra. Trots att jag egentligen inte längre behöver någon städhjälp, låter jag ändå Joanna Hemstäd komma hit för att putsa mina fönster till advent. Nu önskar jag er en fortsatt fin afton. 

Du gillar kanske också...