Gudinnekraft i Nord

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra, att ni har haft en bra helg och att ni ser fram emot vad resten av denna vecka har att erbjuda er. Det här med distanshealing har börjat dyka upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och just därför kommer jag nu skriva ett inlägg om detta, och även tipsa er om ett företag som jag har kommit att tycka om väldigt mycket.Gudinnekraft i Nord heter företaget och är ett företag som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till dem för att få hjälp inom healing på distans. Jag är otroligt glad över detta tips, då jag verkligen har letat efter ett liknande företag ett bra tag. Tyvärr har många av de företag som jag har varit i kontakt med, visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella.

Jag är så otroligt tacksam över att jag har hittat just Gudinnekraft i Nord, då detta företag verkligen har hjälpt mig. Jag har länge intresserat mig utav healing, men har aldrig tänkt på att det fungerar lika bra på distans. Jag känner mig väldigt bekväm med distanshealing, då detta gör att jag kan vara hemma hos mig, vilket känns skönt. Jag har fått otroligt bra hjälp och är mycket gladare och piggare, redan efter några behandlingar av healing. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Umeå eller någon annan del av Sverige, att vända er till just Gudinnekraft i Nord. Ha nu en riktigt härlig vecka, så hörs vi snart igen!

Du gillar kanske också...