En otroligt bra tandhygienist

Vänner, det var inte igår vi sågs. Jag hoppas att det finns några läsare kvar även fast jag har tagit en paus på ett år. Efter denna långa paus tänkte jag bara tipsa om en jätteduktig tandhygienist på Östermalm som heter Janina Gröndahl, som jag har gått till de senaste tre åren.

Jag har alltid vart den som har haft problem med mina tänder och eftersom jag inte har vetat vad det har berott på så har jag bara glatt gått till tandläkaren och lagat mina tänder. När jag hittade denna tandhygienist på Östermalm så bokade jag en tid, gick dit och frågade efter råd om vad jag kunde göra så att mina tänder kunde bli bättre. Hon kollade på mina tänder och började fundera över vad det kan vara. Hon gav mig en massa tips på vad jag skulle göra för att det kanske blir bättre som jag skulle hålla på med i cirka tre månader. Sedan var det dags för återbesök och då hade mina tänder redan börjat bli mycket bättre så då bestämde vi att vi skulle utesluta vissa grejer ur min kost så att mina tänder skulle kunna må toppen igen. Hon sa att min träning och kost kan påverka hur mina tänder mår så efter vi hade uteslutit vissa matprodukter så bestämde vi också att jag skulle börja röra på mig lite mer, och tro det eller ej, men mina tänder blev jättebra och nu är de helt perfekta. Jag har inga hål längre, ingen tandsten, de är helt enkelt hur starka och bra som helst. Janina Gröndahl, tandhygienist på Östermalm är hur bra som helst och jag rekommenderar henne verkligen!

Du gillar kanske också...